BIOGRAFIE

RAYMON HERMANS wordt op 18 maart 1994 geboren in Roosendaal en groeit op in St. Willebrord. In zijn jeugd staat er één ding centraal en dat is muziek, overal waar hij gaat en staat. Al snel was het duidelijk: RAYMON HERMANS is een geboren artiest.

Inmiddels is de 25-jarige Raymon zich gaan focussen op het schrijven van zijn eigen tracks en het produceren samen met vaste producer Harald Queens. Dit resulteerde in 2015 tot de single HYPNOSE waarmee hij een nieuw geluid van zich liet horen.

2015 is een fantastisch jaar! Met de releases van HYPNOSE en M’N FAVORIET scoort RAYMON HERMANS dan ook twee hit-singles in het land waarmee een doorbraak een feit is.
M’N FAVORIET is sinds haar release een klassieker in wording. Het nummer werd al snel door het hele land gedraaid door DJ’s en het leverde in korte tijd al meer dan 5 miljoen streams op.
De singletracks van Raymon worden stuk voor stuk succesverhalen. Zo scoren FENOMEEN, NU OF NOOIT EN AL LAAT in de hitlijsten.

In oktober 2017 verschijnt het langverwachte debuutalbum M’N FAVORIET met daarop 9 tracks.
De single van het album werd GEVALLEN waarmee hij te gast was in het AVROTROS NPO1 TV-programma Sterren Muziekfeest Op Het Plein.
Met bij elkaar 11 miljoen streams op Spotify en YouTube wordt het album dan ook een enorm succes en is de muzikale basis gelegd.

In 2018 vervolgt RAYMON HERMANS zijn succeskoers welke ingezet is met eerdere singles. Met een BUMA NL nominatie voor GROOTSTE TALENT op zak en een drukke agenda bouwt hij verder aan zijn carrière.

Inmiddels heeft RAYMON HERMANS zo’n 250 boekingen per jaar door heel Nederland en zelfs buitenland en wordt zijn bekendheid steeds groter. Van festival tot kroeg, van feesttent tot voetbalkantine, zijn singles M'N FAVORIET, NU OF NOOIT, HYPNOSE & FENOMEEN, GEVALLEN worden bij iedere show volop meegezongen!